BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 16, 2011

Dato' Siti Masuk Askar Wataniah

WOOOWWW...

Itulah perkataan pertama yang keluar daripada mulut ini waktu baca twitter DCT tadi.. Sebelum nie ade dengar citer pasal hal nie, tapi tak sangka betul pulak.. DCT masuk askar wataniah nie pun lepas Datuk K izinkan.. Lepas nie mesti ramai nak masuk askar wataniah sebab nak ikut DCT.. huhu.. Gembira sangat sebab DCT memang boleh menjadi contoh yang baik kepada masyarakat.. Sekurang-kurangnya DCT menjadi artis yang berbakti kepada negara.. Tak macam kebanyakan artis sekarang, asyik nak glamour dan kontroversi je.. 

Korang boleh bayangkan ke macam mane rupa DCT yang cun tue pakai uniform askar? Mesti tak boleh kan.. Jadi, tengok la gambar DCT kat bawah nie (gambar dari twitter DCT)..




Pakai uniform pun tetap cun.. Siti ooohh Siti.. Hemmm..... Apa-apa pun tak sabar nak tunggu ALBUM INGGERIS PERTAMA DCT.. Dengar cerita awal bulan Julai keluar... Sabar  je la.. Lastly, good luck untuk DCT yang tercalon untuk 3 kategori di ANUGERAH PLANET MUZIK 2011 yang akan berlangsung di Singapura, 15 Julai ini.. DCT tercalon dalam kategori:

1. KOLABORASI TERBAIK ( ft. Kris Dayanti lagu Amarah)
2. ALBUM TERBAIK (CTKD)
3. ARTIS SERANTAU PALING POPULAR (Malaysia+Singapura+Indonesia)

Harap-harap la menang... Sekali lagi, tahniah DCT kerana bergelar askar wataniah... (^_^)

p/s: thanks to TWITTER DCT dan FB APM 2011.. 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...