BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 16, 2011

Dato' Siti Masuk Askar Wataniah

WOOOWWW...

Itulah perkataan pertama yang keluar daripada mulut ini waktu baca twitter DCT tadi.. Sebelum nie ade dengar citer pasal hal nie, tapi tak sangka betul pulak.. DCT masuk askar wataniah nie pun lepas Datuk K izinkan.. Lepas nie mesti ramai nak masuk askar wataniah sebab nak ikut DCT.. huhu.. Gembira sangat sebab DCT memang boleh menjadi contoh yang baik kepada masyarakat.. Sekurang-kurangnya DCT menjadi artis yang berbakti kepada negara.. Tak macam kebanyakan artis sekarang, asyik nak glamour dan kontroversi je.. 

Korang boleh bayangkan ke macam mane rupa DCT yang cun tue pakai uniform askar? Mesti tak boleh kan.. Jadi, tengok la gambar DCT kat bawah nie (gambar dari twitter DCT)..




Pakai uniform pun tetap cun.. Siti ooohh Siti.. Hemmm..... Apa-apa pun tak sabar nak tunggu ALBUM INGGERIS PERTAMA DCT.. Dengar cerita awal bulan Julai keluar... Sabar  je la.. Lastly, good luck untuk DCT yang tercalon untuk 3 kategori di ANUGERAH PLANET MUZIK 2011 yang akan berlangsung di Singapura, 15 Julai ini.. DCT tercalon dalam kategori:

1. KOLABORASI TERBAIK ( ft. Kris Dayanti lagu Amarah)
2. ALBUM TERBAIK (CTKD)
3. ARTIS SERANTAU PALING POPULAR (Malaysia+Singapura+Indonesia)

Harap-harap la menang... Sekali lagi, tahniah DCT kerana bergelar askar wataniah... (^_^)

p/s: thanks to TWITTER DCT dan FB APM 2011.. 

Demam Sukan Melanda !! Arghh....



Rumput kat padang selesai dipotong..
.
.
.

Garisan pun dah siap..
.
.
.

Ini semua tanda..................... DEMAM SUKAN DAH BERMULA !! Semua pelajar pun dah diagihkan kepada rumah sukan masing-masing... Esok dah mula latihan rumah sukan... Setiap kali musim sukan, mesti aku stresssss... Dah la badan penat dengan latihan sukan, cikgu pulak bagi kerja rumah.. Hemm.... nak buat macam mane, dah nama pun pelajar sekolah... Redha je lah... Ape-ape pun harap-harap la rumah sukan aku menang.. huhuhu.. 


GO LAKSAMANA !!!
(^_^)

Monday, June 6, 2011

Ulangtahun Pertama !!



6 JUN 2011
ULANGTAHUN PERTAMA

http://fuadzone-darikacamataku.blogspot


Macam tak percaya blog saya dah berumur setahun.. Rase macam semalam baru buat blog nie.. Sepanjang setahun nie, macam-macam cerita yang saya dah post.. Cerita gembira, sedih dll.. Blog nie memang amat beerti buat saya...

Terima kasih kepada semua yang menyokong blog nie dari hari pertama hingga kini.. Kepada followers yg tak seberapa tue dan kepada semua sekali.. Lepas nie saya akan lebih selalu update.. Harap-harap la masa mengizinkan... 

Ok la.. Jumpe di post akan datang.. Bye.. Muaahhhh !!!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...